fodboldtrøjer til baby En delegation af repræsentanter for Gabriel

fodboldtrøjer til baby En delegation af repræsentanter for Gabriel Jesus skal flyve ind i næste måned inden 19-åringen flytter til Manchester City.

Blandt de forventede er Giovanni Branchini – den italienske superagent, der har hjulpet med at guide karrieren hos nogle af spillets bedste spillere, herunder Cristiano Ronaldo og hans brasilianske navnebror.

Da Europas førende klubber var målrettet mod teenagestyrken, fik Branchini mandat til at hjælpe mægleren med en aftale.

Og på trods af interesserne fra Manchester United, Real Madrid og Barcelona var Jesus overbevist om at fremme sin karriere under vejledning af Pep Guardiola i Etihad.

Det antages, at der blev tilbudt en større personlig pakke fra Old Trafford – men det lyseste udsyn i Brasilien blev rådet til at gøre City til sit næste træk, da Guardiola påbegynder en revision af det hold, han arvede fra Manuel Pellegrini.

Guardiola håber meget på Jesus, når han ankommer i januar
Den tidligere træner i Barcelona og Bayern München er ivrig efter at klare forventningerne til en spiller, der forlader sit hjemland for første gang – og ankommer til Manchester sammen med sin mor.

Men alder og erfaring til side, City har rekrutteret Brasiliens nye No9 – og vægten af ​​historien, der bringer det med sig.

En af heltene i sit lands guldmedalje i Rio, Jesus er blevet beskrevet som den ‘nye Neymar’.

Guardiola er selv overbevist om, at City har underskrevet ‘mål’ – sammenlignet hans instinkt til at afslutte med Sergio Agueros.

Og forventningen er, at Jesus vil give konkurrence ter stegen trøje børn for Aguero foran, på et tidspunkt, hvor argentinernes fremtid fortsat er kilden til intens kontrol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *