Fodboldtrøjer med tryk til børn Jose Mourinho har bekræftet

Fodboldtrøjer med tryk til børn Jose Mourinho har bekræftet, at Manchester United-spillere overses for den venlige sejr over Galatasaray kan forlade klubben.

Bastian Schweinsteiger og Adnan Januzaj var blandt de spillere, der blev overset til første holdstræning torsdag, og begge kan frit finde nye klubber.

På spørgsmålet fra MUTV om at give holdmedlemmer spilletid svarede Mourinho: ”Hvis de ikke var i mine planer, ville jeg ikke give dem et eneste minut, ville jeg ikke holde dem i mit hold.

“Holdet er meget konkurrencedygtigt, holdet er meget vigtigt for sæsonen. Vi har 38 kampe i Premier League, vi har muligheden for 15 kampe i Europa League, plus indenlandske cup, vi skal spille 60 kampe. Så med 60 kampe kan vi ikke gøre det med 11 spillere.

”For at være i holdet skal du forstå, at holdet er vigtigere end individet, klubben er vigtigere end os alle, og for at være i holdet skal du være klar til dette, at spille, ikke at spille, spille meget, spille mindre, spille 90 minutter, spille et minut, ikke vælges, barcelona babytøj alt er en del af et hold i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *