fodboldtrøjer børn John Stones er ikke ved at ændre sin stil efter

fodboldtrøjer børn John Stones er ikke ved at ændre sin stil efter at have afsluttet sit store pengetræk til Manchester City.

Men han banker på, at manager Pep Guardiola polerer det for at hjælpe de blues med at vinde Premier League titler.

Stones ankommer til Etihad efter hans overgang på 47,5 m fra Everton med et ry som en af ​​verdens fineste unge ‘boldspilende’ midt halvdele.

Hans ønske om at spille roligt ude af forsvaret har vundet beundrere – inklusive Manchester United og Barcelona – men det efterlod ham også på det underlige klæbrige sted, da han voksede op i rampelyset hos Everton.

De, der foretrækker deres midterdel i den mere traditionelle skimmel, kan have forbehold.

Du formoder, at Guardiola ikke er blandt deres antal, og manden selv er sikker på sine evner – og ikke planlægger at tilpasse en stil, der skylder mere kontinentale svindel end engelsk grus, på trods af hans Yorkshire-arv.

(Billede: @ManCity)
”Jeg kommer og prøver at udtrykke mig og spille, hvordan jeg altid har spillet, og jeg håber, det er hvad klubben har set i mig, mens jeg spillede i Everton og med England,” sagde 22-åringen.

“Jeg vil være så selvsikker som jeg kan, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at holdet vinder hvert spil.”

På Guardiola tilføjede han: ”Jeg håber, han kan bringe alt i mig frem.

”Jeg ved altid, at der personligt er meget forbedring af mit spil.

”Det er 110 procent den rigtige beslutning om at spille under ham, og jeg er så taknemmelig for, at jeg får muligheden for at komme her og lege med det bedste og forbedre dag ud, dag ud.

Video indlæsning Video utilgængelig Klik for at afspille Tryk for at afspille Videoen starter om 8 Annuller Afspil nu
”Han er en vinder, og jeg tror, ​​det er det, der kommer til at smitte af for alle. Vi er nødt til at vinde spil, og jeg er sikker på, at det er hvad der vil ske. ”

Guardiolas omdømme var en af ​​nøglefaktorerne i, at Stones valgte City, og han afslørede, at han talte med engelske kolleger som Joe Hart for at få nedturen på klubben.

”Det var manager, det var holdet,” tilføjede han. ”Da vi spillede City, fik vi beat, og jeg vidste, at de var et godt hold.

”Jeg har talt med mange af drengene her, som Joe, og de ville have mig til at komme. Jeg udtrykte mine følelser for, at jeg ville komme, og selvfølgelig var manager en stor del af det. Jeg vil komme og hjælpe holdet og hjælpe med at vinde trofæer. ”

Og Stones er optimistisk om dette udsigter.

”Jeg er stille overbevist om, at vi helt sikkert vil være deroppe,” sagde han, da han blev spurgt om Citys titelmuligheder.

”Der er mange stærke hold, og alle køber nye spillere. Det er spændende tider for alle i Premier League.

Joe Hart i mål for England (Billede: Laurence Griffiths / Getty)
”Vi ved alle, at der ikke er noget let spil, så det er bestemt spændende for mig. Jeg tror, ​​vi har så god chance for at gå langt, og jeg vil bare komme i gang nu. Jo mere vi taler om det, jo mere vil jeg have det.

“Jeg ser frem til det. Det er et nyt kapitel for mig personligt, og det er en spændende tid for Man City. Jeg synes, det første spil lørdag er stort. Jeg har fulgt fodsporene fra præ-sæsonen, og forhåbentlig kan vi slå jorden i gang og komme godt i gang. Forhåbentlig kan juventus tøj børn jeg hjælpe holdet med at vinde titler. ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *