fodboldtrøjer med tryk til børn at han ønsker at se mere fra Roberto Firmino

Brasilien chef Tite siger,fodboldtrøjer med tryk til børn at han ønsker at se mere fra Roberto Firmino i en Brasilien shirt. Firmino blev givet nakken foran Gabriel Jesus til Seleção’s 1-1 kvalifikationstegn med Colombia i Barranquilla.

Firmino blev udskiftet før timemærket efter en dæmpet præstation, og Brasilien træner Tite indrømmer at han ønsker at se mere fra spilleren. “Firmino har mere at give. Det var hans normale præstation, men han har mere at give. ”

Lederen insisterede på, at han var tilfreds med resultatet, selv om det afsluttede et løb på 9 på hinanden følgende kvalificerede sejre siden han tog ansvaret for det brasilianske landshold 12 måneder siden.

“Colombia har højkvalitets offensive spillere – James [Rodriguez], Falcao, [Edwin] Cardona,” sagde han.

“De er et hold,Billige Juventus trøje børn der har offensive muligheder og kræver meget stærk opmærksomhed. Jeg var lykkeligere med præstationen i denne kamp end mod Ecuador [en 2-0 sejr på torsdag].”

“I dette spil holdt vi en konsekvent præstation. Tegningen var retfærdig, men hvis der var en vinder, ville det have været Brasilien, fordi vi havde flere chancer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *