Brasileiro-ledere Cruzeiro tager Fodboldtrøjer til baby på otte pladser

Brasileiro-ledere Cruzeiro tager Fodboldtrøjer til baby på otte pladser Santos i den første semifinale i 2014 Copa Do Brasil.

Den anden semifinale, et sammenstød mellem de nuværende cupkampe Flemengo og Atlético Mineiro er bundet til at være et andet højkvalitetsspil, og starter også i aften (22: 00UTC-3), da søgen efter national herlighed kommer til hovedet.

Santos træner Enderson Moreira burde have hjerte fra, at Cruzeiro kun gik igennem mod ABC på udebane mål i sidste runde og har stampet i Serie A for sent, men lederne forventes at være i fuld styrke; Som Marcelo Moreno, Everton Riberio og Ricardo Goulart vil alle sandsynligvis blive valgt.

I mellemtiden vil Flemengo på Maracanã se ud til at Billige Chelsea trøje børn få det bedste ud af deres første ben hjemmefordel på trods af at de kæmper lidt med det i ligaen denne sæson mod tredje plads Atlético Mineiro.

Mineiro er en side i god form og vil uden tvivl være desperat efter sejr, idet de aldrig har vundet Copa Do Brasil siden det blev indsnit i 1989.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *