fodboldtrøjer med tryk Fodboldfans er sikkert trætte

fodboldtrøjer med tryk Fodboldfans er sikkert trætte af landskampspausen nu, men før indenlandsk fodbold endelig vender tilbage, har vi en spændende venskabskamp at se frem til. Frankrig tager imod Spanien på Stade de France, da to af de mest talentfulde fodboldnationer kæmper. Men med en venskabskamp er vi aldrig helt sikre på, hvilke spillere der vil tage på banen. Spaniens boss Julen Lopetegui er ivrig efter at lave mange ændringer fra den side, der slog Isreal 4-1 i deres VM-kvalifikationskamp i weekenden. ifølge AS, vil der være et fast førstehold, der går på banen i Frankrig. Ramos’ krav Det skyldes, at de rapporterer, at Sergio Ramos har krævet, at han starter mod Les Blues – og ønsker at spille så meget af kampen som muligt .Hvorfor?Så han kan selv undersøge den franske angriber Kylian Mbappe.

Monacos 18-årige angriber bliver sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid efter at have scoret 19 mål i denne sæson for Ligue 1-klubben. Og efter at have fået sin debut for landsholdet forventes han at spille mod Spanien. Ramos – Madrids kaptajn – vil spille mod Mbappe for at se, om han er god nok til La Liga-giganterne, og om han er den store transfersum værd. Ikke kun er Madrids kaptajn, han er også en scout nu ser det ud til! Strålende engagement fra forsvarsspilleren.

Men Madrid vil stå over for masser af konkurrence om Mbappes underskrift med andre europæiske giganter, der sandsynligvis vil være interesserede denne sommer. Ramos har dog allerede talt om vidunderbarnet forud for at møde ham i Paris. Ramos på Mbappe”Jeg ringer ikke til præsidenten [Florentino Perez] for at rådføre mig med mig om signeringer, men Real Madrids porte er altid åbne for de bedste spillere, ” sagde Ramos. “Hvis du kommer til Madrid, Mbappe, vil vi byde dig velkommen med al den hengivenhed, som vi altid gør med de nye spillere, der ankommer.”

I stedet for at se, om Mbappe er god nok til Madrid, liverpool babytøj vil Ramos måske faktisk bruge de 90 minutter på at prøve at overbevise ham om at slutte sig til Bernabeu-klubben. Uanset hvad bliver det spændende at se den 18-årige teste sig selv mod en af ​​de bedste forsvarsspillere i Europa i det seneste årti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *