Fodboldtøj til baby For Loris Karius er det starten på

Fodboldtøj til baby For Loris Karius er det starten på, hvad der tegner til at blive en meget lang sommer. Der går ikke en dag i løbet af de næste to og en halv måned, hvor den 24-årige ikke uforvarende vender tankerne tilbage til den skæbnesvangre nat i Kiev.I modsætning til nogle af hans holdkammerater har han ikke VM at fokusere på. Men det er måske ikke så slemt efter hans rystende prøvelse i Champions League-finalen lørdag aften.

Du har brug for et hjerte af sten – som Tony Bellew, for eksempel – for ikke at føle en vis grad af sympati over for den unge målmand. I den hidtil største kamp i karrieren kostede han sit hold ved at lave to katastrofale fejl, begge to hvilket førte til mål for Real Madrid. Billederne af Karius i tårer efter sidste fløjt, der tilbyder sine dybeste undskyldninger til klubbens rejsende tilhængere, vil blive udsendt i år – ja årtier – fremover. Til hans ære har han holdt hænderne oppe og påtog sig skylden for sit holds nederlag. Han vidste, at resultatet kunne have været meget anderledes, hvis han havde spillet bedre om natten. Eric Bailly sender besked til Karius. Han vil være utroligt taknemmelig for al den støtte, han har modtaget fra sine holdkammerater og andre professionelle – bemærk Jermaine Pennant – gennem fortiden få dage. Han har endda modtaget en besked om støtte fra en Manchester United-spiller.

Som svar på Karius’ Instagram-besked lagde Eric Bailly kort klubrivalisering til side for at ønske sin kollega alt det bedste. “Bliv stærk Loris,” skrev han, “du er en god [målmand]”. Hvordan United-fans har reageret Selvom Man Utd fans griner af forsvarerens stavemåde, de fleste af dem har det helt fint med, at han tilbyder et budskab om støtte til en Liverpool-spiller ved denne lejlighed. Forhåbentlig vil Liverpool-tilhængere også sætte pris på Baillys beundringsværdige gestus. Det er sikkert at antage, at andre rivaliserende spillere også ville have ønskede at sende Karius en besked om støtte, men frygtede sandsynligvis en modreaktion. Bailly kan dog gøre, Atletico Madrid tøj til børn med eget navn hvad han har lyst til, og United-fans vil stadig elske ham takket være hans kultheltestatus på Old Trafford.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *