fodboldtrøjer med navn Vi har allerede set ved adskillige lejligheder

fodboldtrøjer med navn Vi har allerede set ved adskillige lejligheder i denne sæson, at Alexis Sanchez har en vindermentalitet. Han stormede af banen – efter at have smidt handskerne – efter Arsenals uafgjorte 3-3 mod Bournemouth i januar. Nogle af Arsenal-spillerne fejrede deres resultat efter at være kommet tilbage fra 3-0 ned, men Sanchez var rasende over de to tabte point. Et par uger senere sad han med en frakke draperet over hovedet efter at være blevet skiftet ud mod Swansea. Ikke alene var hans hold foran 4-0 på det tidspunkt, men han havde lige fået sig selv på målsedlen.

Så, i sidste uge, blev Sanchez set krumbøjet på sidelinjen i fuldstændig ødelæggelse, efter at Arsenal vandt 5-1 mod Bayern München i deres Champions League-opgør. Han elsker bare at vinde, og du kan ikke bebrejde ham. Og det blev identificeret igen i deres FA Cup-opgør mod Sutton.Sanchez blev introduceret mod ikke-ligaholdet med kun 15 minutter tilbage, hvor Gunners allerede var foran 2-0. Arsenal ville helt sikkert se ud af kampen med lethed, og Sanchez behøvede sandsynligvis ikke at øve sin indflydelse på sine holdkammerater.

Men med kun sekunder tilbage – otte sekunder for at være præcis – viste Sanchez, at uanset hvem Arsenal spillede, og uanset situationen, ændrer hans mentalitet sig ikke. Efter at have spillet bolden tilbage til forsvarsspilleren Rob Holding, opfordrede Sanchez sin holdkammerat til at sænke spillet, da de så ud til at lette ind i kvartfinalerne. Men Holding havde andre ideer og spillede en målløs lang bold, der gik direkte ud af spil. Det fik Sanchez til at ryste, og han demonstrerede sin vrede. Tag et kig: Men Sanchez må være glad for, at hans hold gik videre til kvartfinalen i FA Cuppen, da de ser ud til at redde deres kampagne med noget sølvtøj. På trods af at han blev uafgjort mod et andet hold uden for ligaen i de sidste otte, vil Sanchez uden tvivl være desperat efter at spille de fulde 90 minutter. Men uanset om han kan lide det eller ej, har Sanchez nu en lille pause fra fodbold. Arsenal spiller ikke igen før den 4. marts – når de rejser til Anfield for at spille mod Liverpool. Chileneren vil sandsynligvis ikke være en stor fan af en 11-dages pause i betragtning af hans kærlighed til spillet. Måske kan han bruge lidt tid på at liverpool fodboldtrøjer lege med sine elskede hunde imens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *