fodboldtøj til børn med navn Midt i rygterne, Cristiano Ronaldo

fodboldtøj til børn med navn Midt i rygterne, Cristiano Ronaldo er utilfreds i Manchester United, har Ralf Rangnick forklaret, hvorfor angriberen ikke spillede i De Røde Djævles 1-0-sejr over Aston Villa mandag aften.

‘Man Utd bør sælge Ronaldo’

Den 36-årige var blandt nogle få bemærkelsesværdige fraværende for de engelske giganter til deres pokalkamp mod Villans, på trods af antydninger, at han ikke er helt tilfreds med sin situation i England.

En rapport i denne uge hævdede, at Ronaldo har talt med sin agent Jorge Mendes om potentielt at forlade United i slutningen af ​​sæsonen, hvis tingene ikke forbedres under den midlertidige manager Rangnick.

Den tyske chef forsikrede dog tilhængerne, at den femdobbelte Ballon d’Or-vinder følte noget muskelubehag og besluttede derfor at hvile ham til sammenstødet.

Disse seks spillere er blevet sat i forbindelse med skift til United:

“Jeg talte med Cristiano i går før træning, han fortalte mig, at han har haft nogle problemer de sidste par dage,” sagde han ifølge klubbens hjemmeside.

“Mindre problemer, men til sidst besluttede vi, at det gav mere mening ikke at tage nogen risiko i en kamp, ​​der nemt kunne vare 120 minutter, så vi besluttede bare at hvile ham, slet ikke spille ham.

“Jeg formoder, at han vil være på stadion, men han havde nogle problemer med sin hofte, med sin hoftemuskel, og vi besluttede bare, at det ville være bedre for ham ikke at spille denne kamp.” Jeg tror ikke, det er noget alvorligt. Han har fortalt mig, at han har haft det problem de sidste par dage. Igen, real madrid fodboldtrøje i en pokalkamp, ​​hvor du kan spille 120 minutter, tænkte jeg, at det ville være bedre ikke at tage nogen risiko.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *