Fodboldtøj til Børn med navn En ting står klart med Red Bulls

Fodboldtøj til Børn med navn En ting står klart med Red Bulls – de har prioriteret CONCACAF Champions League i denne sæson.

Cheftræner Jesse Marsch har været villig til at stille backup og reservere hold til kampe i MLS, og redde folk som Bradley Wright-Phillips og Tyler Adams til kvartfinalekampene mod Tijuana. Det var tilfældet igen i den forgangne weekend, hvor et for det meste reservehold tabte en tæt på Orlando City, hvilket betyder, at Red Bulls XI skulle være ret frisk onsdag aften i Guadalajara.

De møder et Chivas-hold, der havde succes i 2016-17, men missede slutspillet i Apertura, og som i øjeblikket sidder uden for slutspillet i Clausura.

Det betyder dog ikke, at denne “grande” skal tages for givet. På trods af Chivas’ kampe er de ubesejrede i deres sidste syv Liga MX-kampe. Kun to af disse kampe har dog været sejre, og klubbens hjemmeform har været dårlig. Chivas har kun vundet to kampe på Estadio Chivas siden oktober. Begge kom i CONCACAF Champions League – mod den Dominikanske Republiks side Cibao og Sounders, som er sejrløse i MLS i denne sæson.

Selvfølgelig kan MLS-hold aldrig tage resultater i Mexico for givet, og selvom Red Bulls allerede har vundet én gang syd for grænsen, ved de, at de står over for en svær udfordring onsdag.

Som Toronto FC viste i sidste runde, kan udebanemål være afgørende, så det vil være vigtigt for New York at sikre et resultat med nogle scorede mål. Mest af alt kan holdet ikke tillade sig at blive hamret, som Sounders gjorde i den anden kamp mod Chivas, hvilket ville efterlade Red Bulls vil det hele, når de tager tilbage til Harrison, New Jersey, til anden kamp næste tirsdag .

New York Red Bulls og Atlanta United skulle give os den bedste slutspilskamp i MLS-historien. To hold med det højeste antal point, der nogensinde er samlet, og to kontrasterende stilarter, der burde have skabt et episk sammenstød mellem Atlantas uimodståelige angreb og Red Bulls’ ubevægelige forsvar.

Desværre for Red Bulls holdt de sig ikke til manuskriptet søndag aften og valgte det værst tænkelige tidspunkt at gå væk fra den tilgang, der havde været med til at gøre deres sæson så speciel op til søndag.

I stedet for at presse Atlanta United og forsøge at fremtvinge fejl, Atletico Madrid tøj til børn med eget navn begyndte Red Bulls søndagens Eastern Conference-finaleåbner, mens de lænede sig tilbage og absorberede pres mod et hold, der er bygget til at ødelægge hold, der tager den tilgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *