fodboldtøj med tryk The Indomitable Lions beholdt den samme

fodboldtøj med tryk The Indomitable Lions beholdt den samme side, som slog Gambia i kvartfinalen, hvor Karl Toko Ekambi og Nicolas Ngamaleu flankerede Vincent Aboubakar på forhånd, mens faraoerne tilbagekaldte Hamdi Fathi og Mahmoud Hamdi.

Cameroun satte tempoet op i kampen i de indledende udvekslinger, og Michael Ngadeu var tæt på at give dem føringen i det 19. minut med et tårnhøjt hovedstød i feltet, der kom uden for stolpen.

Toko Ekambi havde en chance for at bryde dødvandet for Toni Conceicaos anklager lige efter den halve time efter at have modtaget en aflevering med plads i feltet, men hans curling-angreb blev reddet af målmand Abou Gabal.

Carlos Queiroz’ mænd voksede i spillet i den afsluttende fase af første strofe, med truende kontraangreb, men talisman Mohamed Salah var tæt markeret, og siderne gik til pausen til pausen.

Queiroz lavede et angrebsskifte i pausen, da Trezeguet kom ind for Amr El Solia, og Egypten tog kampen til Cameroun efter det, og Salah havde en stor chance 11 minutter inde i anden strofe efter at have opsnappet en tilbagelevering af Martin Hongla. igennem på mål, men han blev hurtigt lukket ned af målmand Andre Onana.

De ukuelige løver kom dog tilbage i kampen efter timemærket, og Toko Ekambi var tæt på at bryde dødvandet 22 minutter før tid med et svirpende hovedstød ved den nærmeste stolpe, der blev reddet af Gabal på stregen.

Spillet på kanten i de sidste stadier og Cameroun lavede en ændring ti minutter før tid, da James Siliki erstattede Samuel Gouet for friske ben på midtbanen.

Egypten var uden en træner på bænken i de døende minutter efter, at Queiroz blev sendt i en ophedet sidelinjeudveksling med dommerne og sluttede sig til hans assistent Roger de Sa på tribunen, og siderne gik til sidst til forlænget spilletid.

Begge sider var forsigtige til vinden, og Salah havde den bedste chance for Pharaohs i det niende minut af forlænget spilletid efter at have modtaget en aflevering på kanten af ​​feltet, men hans lave curling-skud missede snævert.

Egypten stjal den næsten ved dødsfaldet, efter Ramadan Sobhi slog sin markør for at gå igennem på mål ved den nærmeste stolpe, men hans cut-back undgik et par af hans holdkammerater og Manchester City tøj til børn med eget navn tvang opgøret til straffe, hvor det nordafrikanske hold sejrede takket være Gabals heltemod. , der reddede to pletspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *