billige fodboldtrøjer Han vil blive bedømt på sit angrebsbidrag

billige fodboldtrøjer Han vil blive bedømt på sit angrebsbidrag, og han åbnede for nylig sin konto og scorede sit første mål for klubben mod Cadiz. Han har også givet to assists indtil videre for at bevise, at han er en all-round bidragyder på dette niveau.

Sebastien Haller (Ajax Amsterdam)
Hvem ville have troet, at ivorianeren efter en uinspirerende periode i West Ham United ville ende med at lyse Europa så spektakulært op i UEFA Champions League?

I et højtflyvende Ajax-hold smadrede Haller for nylig Samuel Eto’os rekord for flest mål af en afrikansk spiller i en UCL-gruppespil med ni strejker, og der er stadig en kampdag tilbage før knockoutfasen.

Det kan være Europas Premier-konkurrence, men der er ingen mangel på afrikanske fodboldstjerner, der gør deres præg på den største klubscene.

Hvorfor Showmax Pro?
Showmax Pro er en streamingtjeneste tilgængelig for Showmax-abonnenter i Afrika, der samler det eksisterende Showmax-underholdningstilbud med musikkanaler, nyheder og live-sportsstreaming fra SuperSport.

Platformen tilbyder også en bred vifte af andre live sportsbegivenheder, herunder atletik, professionel boksning og verdens største maratonløb.

Besøg showmax.com for at få mere at vide og tilmelde dig Pros, de gea trøje for at abonnere på Showmax Pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *