der trækker fodboldtrøjer med navn kontakt fra Mexico kaptajn Rafael Marquez

Arjen Robben har forsvaret sine ærlige kommentarer vedrørende påstande om at dykke i nederlandske dramatiske 2-1 sejr over Mexico søndag.

Bayern München mand så to skrig for straffe vinkede væk i løbet af de sidste 16 sammenstød i Fortaleza, før endelig vinder et spot-spark ved det tredje forsøg, der trækker fodboldtrøjer med navn kontakt fra Mexico kaptajn Rafael Marquez.

Klaas-Jan Huntelaar konverterede stop-straffen til at sende Nederlandene igennem, og Robben undskyldte senere for at komme til jorden for nemt tidligere i konkurrencen.

En FIFA-erklæring mandag bekræftede, at Robben ikke ville gøre noget for eventuelle påståede dykker, og fremadrettede udtrykte skuffelse over reaktionen på hans bemærkninger.

“Det er synd,” sagde han på en pressekonference. “Jeg var ærlig i interviewet efter spillet, og nogle gange bliver du straffet for at være ærlig.

“Jeg sagde, at der var en fejl, hvor jeg gik til jorden efter at han tog sit ben væk. Det var en dum handling fra mig og havde intet at gøre med straffen.

“Straffen var en klar fejl, og jeg synes, det er en skam, fordi vi sætter Arsenal babytøj en god præstation, og det er det vigtigste.

“Jeg kan godt lide at være ærlig og jeg undskylder for denne handling i første halvdel, og det havde ingen indflydelse på spillet.

“Jeg vil fortsætte med at være ærlig, det var en dum handling, men det havde ingen indflydelse på spillet.

“Jeg er en ærlig fyr, det har ingen indflydelse på spillet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *