Barcelona-stjernens mål har forsikret Argentina om Billige Barcelona trøje børn et sted i knockout-faser

Argentina må ikke stole udelukkende på talenterne af Lionel Messi, ifølge den tidligere midtbanespiller Andres D’Alessandro.

Messi har fyret i afgørende mål for Alejandro Sabellas mænd på FIFA World Cup hidtil, netting det andet mål i deres 2-1 sejre over Bosnien-Hercegovina, før de fandt vej gennem et fast Iran-forsvar sent i et 1-0 resultat.

Barcelona-stjernens mål har forsikret Argentina om Billige Barcelona trøje børn et sted i knockout-faser, selvom de skal undgå nederlag mod Nigeria på onsdag for at afslutte toppen af ​​Gruppe F.

D’Alessandro, der spillede 28 internationale til Argentina mellem 2003 og 2011, sagde en over-afhængighed af tre-time Ballon d’Or-vinder Messi kunne være landets undergang.

“Det pres, han (Messi) allerede har, det fælles pres, som han er verdens bedste. Han har allerede fået det naturlige tryk, “sagde D’Alessandro.

“Han ved, at han repræsenterer meget for gruppen og vores land.

“Han havde et godt spil i den første kamp, ​​da han scorede. I den anden kamp besluttede Fodboldtrøjer Børn han det med sit mål.

“Det vigtige er ikke at være afhængige kun af ham. Argentina var afhængig af ham i det første spil. Når et hold afhænger af kun en spiller, bliver alt mere kompliceret i de sidste 16. ”

D’Alessandro sagde, mens vanskeligheden vil stige for Argentina i knockout-fasen, mener han, at de vil forbedre sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *