Billige Fodboldtrøjer til Børn Luke Shaws forestående ankomst til Old

Billige Fodboldtrøjer til Børn Luke Shaws forestående ankomst til Old Trafford vil ikke nødvendigvis stave afslutningen på Patrice Evras United-karriere.

Southampton’s England-venstreback Shaw skal vende tilbage fra Portugal i dag inden verdensmesterskabet.

En aftale til en værdi af £ 30 mio. For den talentfulde 18-årige siges at være tæt på færdiggørelse.

Det betyder dog ikke en udgang for veteranen Evra.

Franskmanden, hvis kontrakt udløber i sommer, var planlagt til at forlade efter at have udholdt en elendig tid under tidligere manager David Moyes.

Ting siges at være kommet i spidsen i en bizar række over bacon-sandwich i en lounge i Manchester lufthavn, før klubben sprang ud til en Champions League-udekamp.

Personalet i lufthavnen siges at have lagt på skødene som en goodwill gestus, men skotten var angiveligt rasende over Evra, da han tog en.

På flyvningen rygtes den onde forsvarer at have fremsendt en passagermeddelelse og forklaret, at der var sket en ændring i menuen under flyvningen, og at det ville være bacon-sandwich hele vejen rundt.

Det er også skønt, at han ikke er gået godt sammen med Moyes og har spillet en rolle i hans ønske om at forlade og følge Nemanja Vidic og Rio Ferdinand ud af United.

Manchester United transfer mål
Se galleri?
Kilder siger imidlertid, at Evra efter udnævnelsen af ​​Louis van Gaal har ændret sig og er gået fra at være fast besluttet på at forlade den uafklarede fremtid og kunne nu have lyst til at underskrive en ny 12-måneders aftale.

United er fortsat på vej til at bringe fire eller fem nye ansigter ind i sommer.

Allerede før Moyes blev trukket ud, var Reds ‘top messing klar til at plaske ud efter en katastrofal sæson.

Det er stadig tilfældet, med samtaler, der siges at være på et ‘avanceret stadium’ med en række af dem, der findes på Uniteds hitliste – skønt rapporter om, at underskrivelsen af ​​Bayern München Toni Kroos er overhængende, er blevet nedbragt af United.

Den nye mand Van Gaal søgte forsikringer om, at han ville være i stand til at revidere meget af holdet, før han tiltrådte jobbet, og arbejdet fortsætter med at gøre det til en realitet.

Udgange fra Vidic og Ferdinand betyder, at centrale forsvarere vil være højt på hans indkøbsliste.

De smarte penge ser ud til at være på Borussia Dortmunds Matts Hummels, skønt den 25-årige far, som er hans agent, hævder, at han ikke går nogen steder.

Herman Hummels sagde, at hans søn kender Van Gaal, men ikke tænker på at forlade Dortmund og i øjeblikket kun har øjne til verdensmesterskabet. Han tilføjede, at der ikke var blevet kontaktet.

En slæbebåd med byen over Portos Eliaquim Mangala er fortsat et fascinerende perspektiv.

Topklasse center-halvdele er få og langt imellem i dagens marked, og den franske internationale center-halvdel passer bestemt til regningen. By siges at være favoritter, men vil have et øje med Financial Fair Play-begrænsningerne, som kan efterlade dem sårbare over for et blik fra deres gamle ronaldo trøje rivaler for 23-åringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *