Billige Fodboldsæt Børn Juan Mata mener

Billige Fodboldsæt Børn Juan Mata mener, at Liverpool fortsat er Manchester Uniteds største rival på grund af historien mellem de to hold.

De to klubber har vundet 38 ligatitler, otte europacupe, fire UEFA-kopper, fire UEFA Super Cups, 19 FA-kopper, 13 ligacupe, en FIFA-verdensmesterskab, en FIFA Intercontinental Cup og 36 Community Shields mellem dem.

Efter at have set Liverpool feje brædderne i 1980’erne, slog Sir Alex Fergusons side dem berømt væk fra deres aborre og fortsatte med at vinde 13 Premier League-titler på 20 år.

Og mens Liverpool ikke har vundet en titel siden 1990, insisterer Mata ikke engang Manchester-derbyet kan matche rivaliseringen mellem de to hold.

“Jeg tror det, siden jeg kom her, vidste jeg altid, at rivaliseringen var stor gennem årene. Alle på træningsområdet, fans på gaden, de minder dig om, at Liverpool er spillet,” sagde han til Sky Sports.

“Der er ikke noget spil som dette. Gennem historien har der været gode spil, store rivaliseringer, og det er et specielt spil at spille i, og vi føler os meget heldige at dybala trøje have chancen for at spille i disse spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *