real madrid babytøj Lewandowski og Pizarro er langt

real madrid babytøj Lewandowski og Pizarro er langt foran som Bundesligaens højeste udenlandske scorere, med brasilianske Giovane Elber et stykke bagud på tredjepladsen med i alt 133 mål.

Vedad Ibisevic ligger på fjerdepladsen efter at have samlet 118 mål for fire forskellige klubber i løbet af sin karriere i Tyskland, herunder Alemannia Aachen, Hoffenheim, Stuttgart og hans nuværende klub Hertha Berlin.

Den polske landsholdsspiller Lewandowski er i øjeblikket topscorer i Bundesligaen i 2018-19 efter at have scoret 16 mål i denne sæson.

Han scorede dog kun én gang i februar på tværs af alle turneringer, men er kommet tilbage i rillen i marts med to mål i 5-1-sejren over Borussia Mönchengladbach, der er blevet fulgt op med hans indsats mod Wolfsburg.

Niko Kovac vil håbe på, at han fortsætter med at slå målene ind, når vi nærmer os det, der bliver de sidste 11 kampe i Bundesliga-sæsonen.

Før kick-off lørdag var Bayern lige på point fodboldtrøjer herre med Dortmund i toppen af tabellen, der havde slået sig tilbage i titelløbet efter at have været bagud med seks point på vej ind i vinterpausen.

De er også i kamp om at gå videre i Champions League og møde Liverpool i anden kamp i deres ottendedelsfinale den 13. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *