Onsdagens rygtebørs (opdat.): Arsenal og Liverpool kæmper om ung portugiser

David Luiz fra Chelsea til Real Madrid
Note: Den spanske storklub overvejer, at hente Chelsea forsvarsspiller, David Luiz, som ikke har haft ubetinget succes i London-klubben denne sæson, og et skifte kan komme på tale allerede i januars transfervindue.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Ahmed Hegazi fra West Brom til Liverpool
Note: Jürgen Klopp er på udkig efter alternativer i sit forsvar, og skulle i den forbindelse have set sig lun på den 26-årige egyptiske forsvarsspiller, som er på lån fra Al Ahly i hjemlandet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Richarlison fra Watford til Chelsea eller Tottenham
Note: Dwe to London-klubber og rivaler har set sig lune på den brasilianske angriber, som dog ser ud til at blive svær at hente. Watford har emlig givet klart udtryk for, at hurtige kantspiller ikke er til salg.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: London Evening Standard

Sime Vrsaljko fra Atletico Madrid til Napoli eller Manchester City
Note: Den kroatiske højreback er ikke tilfreds i Madrid, og har derfor bedt om lov til at forlade klubben. I kulissen står både Manchester City og Napoli klar til at tilbyde den 25-årige forsvarsspiller en ny udfordring.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Talksport

Dominic Solanke fra Liverpool til Swansea
Note: På trods af en flot slutrunde ved U-21 EM i sommer, så er det ikke blevet til det forventede gennembrud for den unge engelske angriber, som står bag en række store navne i Liverpool. Derfor kan et skifte til Swansea i januar komme på tale.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Wales Online

Alex Sandro fra Juventus til Chelsea
Note: Antonio Conte har været efter Sandro i månedsvis, og efter at det ikke lykkedes de engelske mestre at hente den 26-årige brasilianer til klubben i sommers, vil de forsøge igen, når transfervinduet åbner til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Find mere information om billige fodboldtrøjer, besøg venligst: www.footballsos.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *