og det er en rigtig seriøs Billige Mbappe tøj til børn test fremad

Santana, hvis defensive taktik ikke er til alles smag, erkendte, at vejen ikke altid har været så glat som Taffelbjerget.

“Vi har haft nogle vanskelige øjeblikke, vores team har ikke altid arbejdet så godt som vi havde håbet, men de gør en stor indsats, og det er en rigtig seriøs Billige Mbappe tøj til børn test fremad, men vi er sikre på, hvad vi kan aflevere.

“Der er store forventninger – værtens forventninger før en fest. Dette er et vigtigt øjeblik for Afrika og for dette land, og selvfølgelig vil vi spille godt. ”

På hans holds fitness tilføjede Santana, på portugisisk,: “Alle mine spillere har det fint. Der var nogle blå mærker i morges, men ikke noget alvorligt. Vi er klar, og vi vil have, at dette starter så hurtigt som muligt. ”

Med hensyn til den rolle fansen kan spille i Køb Billige Fodboldtrøjer Sydafrikanernes kampagne, sagde Santana: “Vi vil have dem (supportere) at vibrere med os, fansen er en del af showet, det er et spørgsmål om frigivelse af positive energier.”

“Vibe er nu begyndt, og stemningen er der,” aftalt Mokoena.

“Folk kan allerede se, hvordan verdensmesterskabet vil være. Det er en stor fordel at spille hjemme, men det er en massiv, massiv turnering, denne øvelse for VM, og vi skal gå ud og nyde det og sørge for at vi udfører. ”

Hans ord vil blive ekko i boliger over regnbue nationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *