sydamerikanske naboer Colombia blevet Billige Manchester City trøje børn nægtet deres talismans ydelser

Forskellige medlemmer af Uruguay-lejren, herunder træneren Oscar Tabarez og kaptajnen Diego Lugano, er kommet for at forsvare deres kollega, men verdensspilets styrende organ tog en stærk holdning til Suarez, som to gange blev fundet skyldig i at bide modstandere før tirsdagens hændelse .

Ligesom Uruguay er sydamerikanske naboer Colombia blevet Billige Manchester City trøje børn nægtet deres talismans ydelser, selvom Radamel Falcao’s fravær fra turneringen på grund af knæskade er noget, Jose Pekermans side har håndteret beundringsværdigt.

Tegnet i gruppe C sammen med Japan, Elfenbenskysten og Grækenland, Colombia var imponerende i kvalifikation, vinder alle tre kampe og scorede ni mål i processen.

Monaco playmaker James Rodriguez har gjort sig selv til en af ​​stjernerne i turneringen hidtil og var fremragende som en anden halvdel erstatning i 4-1 vinderen over Japan på tirsdag, hvilket skabte to mål for Jackson Martinez såvel som tilføjer en uhyggelig finish selv i sidste øjeblik.

Som en af ​​formens hold i finalerne, vil Colombia Replica fodboldtrøjer børn henvende sig til lørdagens sammenstød ved Maracana-selvtilliden i deres chancer for at overvinde en side langt fra overbevisende i deres tre gruppespil.

Ud over at Suarez mangler, må Uruguay måske klare sig uden Lugano, som fortsat kæmper med knæskade, mens Colombia ikke har nogen nye skader eller suspensionsproblemer, da de byder på at nå kvartfinalen for første gang i deres historie .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *