messi trøje børn Real Madrid-stjernen Vinicius

messi trøje børn Real Madrid-stjernen Vinicius Junior anser Neymar for at være hans “inspiration”, når det kommer til at håndtere kritikere og blive en stjernemand for klub og land.

I en alder af 20 år er en meget lovende spiller i Santiago Bernabeu stadig ved at finde sine fødder på det allerhøjeste niveau.

Tid er dog en vare, som få har råd til i det moderne spil, og Vinicius har mødt nogle ubehagelige spørgsmål i sin korte seniorkarriere til dato.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hans mangel på slutprodukt har set ham falde under lup til tider, med mere forventet af en ung med så meget potentiale.

Han er blevet forsvaret af folk som Zinedine Zidane, med tålmodighed til at blive vist i et spirende talent, som kan prale af høje ambitioner.

Vinicius tror på, at han kan blive en nøglemand for Madrid og Brasilien, med lektioner fra Paris Saint-Germain talisman Neymar og den fodboldtrøje med eget navn vej, han har taget til toppen af spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *