messi fodboldtrøje Pep Guardiola har skrevet mere

messi fodboldtrøje Pep Guardiola har skrevet mere Premier League-historie, hvor Manchester City-chefen vinder en fjerde på hinanden følgende Månedens Manager-pris.

Catalaneren har været en dominerende kraft i den engelske topkamp i denne sæson, hvor hans hold har fejet alle til side før dem.

City har åbnet op for en 15-points føring i toppen af tabellen, hvor tilbageleveringen af en hjemlig krone til Etihad Stadium nu anses for at være en formalitet.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Historiebøgerne er blevet omskrevet, da de ubesejrede Blues er fortsat med at marchere ubønhørligt fremad, hvor Guardiola tilføjer sit eget navn til den æresrolle efter at være blevet anerkendt som cremen af trænerafgrøden for december.

En hidtil uset i træk! for @ManCity-chef Pep Guardiola – Månedens @BarclaysFooty Manager for december pic.twitter.com/Wjhw91x8G8

¡ª Premier League (@premierleague) 12. januar 2018
City sagde i en erklæring udgivet på deres fodboldsæt til børn officielle hjemmeside for at ære deres leders præstation: ¡° det er første gang i historien om den månedlige pris, at en leder har vundet den fire på hinanden følgende gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *