ronaldo fodboldtøj Hvad er der blevet sagt?”Lige

ronaldo fodboldtøj Hvad er der blevet sagt?”Lige nu kl. 13.35 er det ikke klart. Forhåbentlig kan de (Ederson og Jesus) spille. Vi venter og ser, om der er gode nyheder,” fortalte Guardiola på et pressemøde.
“Forhåbentlig kan de spille. Vi vil vente og se i morgen, om der er nogle nyheder, men vi bliver nødt til at vente til i morgen for at se, om de kan spille eller ej.

“Jeg forstår ikke situationen for det faktum, at jeg ikke ved, hvad vi skal gøre. Det er en ære, når vores spillere tager til deres landshold for at spille for det land, hvor de er født.

“Vi gav alle spillerne lov til at spille, fra Liverpool og United og Arsenal og Chelsea. De var nødt til at rejse, men de har ikke lov, fordi de skulle i karantæne i 10 dage på et hotel. Det er svært at forstå, det er derfor, vi venter for en erklæring fra FIFA.”

Adspurgt om det var sandsynligt, at de baby fodboldtøj ville spille, tilføjede han: “Vi vil vente til i morgen. Lige nu tror jeg, de kommer til at spille, fordi jeg ikke har andre instruktioner.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *