men det ville Køb Fodboldtrøjer være en overraskelse

‘The Champions’ skreg ud af Old Traffords PA-system som en hær af maskotter kastede Champions League-banneret i centercirklen og Uniteds spillere tog til scenen før kick-off.

Paul Pogba kan have savnet skåret – Luke Shaw gjorde ikke engang truppen mod Sevilla – men det var ikke en overraskelse at se Wythenshawe’s fineste, Marcus Rashford, der klædte sig for den berømte anthem kl.

Frisk fra en man-of-the-match-skærm mod Liverpool, da han scorede to mål på bare 10 første halv minutter, ville Rashford helt sikkert stå op i sin favoriserede rolle på venstrefløjen? Sikkert?

Pre-match angrebne øvelser angav så meget – Alexis Sanchez genoptog sin rolle i No.10-positionen bag Romelu Lukaku – men det var en anden historie, der kom i gang.

Rashford startede uforklarligt spillet på højrefløjen, og mens United fans ventede at være lidt flydende i angreb, var der i hvert fald ikke noget bevis for det på tirsdag aften, i hvert fald når det gjaldt spillere. Selv da Sanchez kæmpede.

Rashford udholdte en frustrerende nat til højre mod Sevilla
Den chilenske gjorde en opmuntrende start til sin United karriere og har overvejende spillet i sin favoriserede rolle til venstre, men han har gjort lidt for at retfærdiggøre sit sted der – endsige i startlinjen i de seneste uger.

I fremtiden spekulerer du på, om Sanchez vil blive bedre indsat i No.10-rollen lige ved Romelu Lukaku, hvor Juan Mata strikker alt sammen til højre, og Rashford og Anthony Martial kæmper det ud til venstre.

Det var den position, hvor Sanchez virkelig blev et husstandsnavn i sin sidste sæson på Udinese og tjente ham et stort pengeflyt til Barcelona, ​​og det giver ham mulighed for at komme ind i de centrale fareområder, hvor han kan vælge et udfald eller vride sig forbi en forsvarer ind i boksen.

Sanchez kan have flounderet mod Sevilla, men det ville Køb Fodboldtrøjer være en overraskelse, hvis Mourinho faldt ham til FA Cup kvartfinale mod Brighton. Eller endda flyttet ham ud af sin favoriserede rolle til venstre – og det er dårlige nyheder for Rashford og Martial fremad.

Til trods for at være højrefod, og bemærkelsesværdigt hurtigt, ser Rashford aldrig bare alt det behagelige at spille på højre fløj. Den 20-årige næsten stivere, da han nærmer sig en en-til-en med en back-back.

Rashford har allerede bevist, at han er bedst til venstre for England
Det er ikke længere en åben hemmelighed. Det var der for alle at se, da Gareth Southgate bizarligt startede Rashford til højre for England mod Slovakiet tilbage i september.

For at være retfærdig over for de tre løvebosser var han ydmyg nok til at rette op på sin fejl og skubbet Rashford over til venstre, efter at han gav bolden væk for Slovakiets chokåbner. Og den unge svarede. Straks.

For det første oprettede han Eric Dier’s equalizer og så scorede han Billige Manchester United trøjer Englands vinder. Så meget som denne omgang var ned til Rashfords karakter og modstandsdygtighed hos Wembley, er han ved sin ødelæggende bedste til venstre, hvor han kan køre linjen og skære ind på sin favoriserede højre fod.

Rashford har terroriseret utallige fuldbacks fra venstre; Trent Alexander-Arnold er ikke slash, men Rashford pinligt ham på lørdag, da Liverpool rullede ind i Manchester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *