Wembley Køb Billige Fodboldtrøjer og vidste

6802516N 1968 MAN UTD
Men omfanget af begivenheder og opnåelsen af ​​at vinde den europæiske cup for første gang, begyndte ikke fuldt ud på Aston før meget senere.

“Jeg var meget opmærksom på, at Sir Mat Busby var den overordnede lidenskab,” sagde den 70-årige til MEN Sport.

“Men da München skete, var jeg på ungdomsskolen, jeg var 10. 10 år senere fordoblede mit liv, så det følte mig stadig lang tid. Det var kun år senere, jeg indså, hvor meget det betød for Billige Chelsea tøj til børn Bobby Charlton, Bill Foulkes, Harry Gregg.

“Fejringerne efter på Russell Hotel var noget dæmpet. Bobby, Bill Foulkes. Jeg tror, ​​at München var for tæt på dem, og de gik i seng. Det følelsesmæssige afløb på dem var enormt. Jeg indså det ikke på det tidspunkt. Det var et stykke tid senere, at jeg indså. ”

Aston lagde sig inde på venstre side på den særlige nat i Wembley Køb Billige Fodboldtrøjer og vidste, at han spillede et par dage før finalen på grund af ‘Denis Law-situationen’, som han henviser til hans skade.

Aston oprettet Kidds tredje mål mod Benfica i Wembley i 1968-finalen
Til Aston overraskelse og glæde udlod Benfica erfarne backback Domiciano Cavem til trods for at imponere i en venskab mod United blot et par uger tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *