Marseille et skridt nærmere EL-finalen

Marseille slog Red Bull Salzburg med 2-0, og står med et godt udgangspunkt inden returen i næste uge.

Stade Velodrome dannede her til aften en utrolig blåhvid kulisse, da Marseille og Red Bull Salzburg dystede i den første af to Europa League-semifinaler.

Det franske hjemmehold havde alle de offensive-esser med i form af Dimitri Payet, Florian Thauvin og Lucas Ocampos. Turneringens overraskelse, Red Bull Salzburg, kom ligeledes stærkt til Sydfrankrig, hvor holdets to topscorer, Valon Berisha og Munas Dabbur, vanen tro var med fra start.
Læs også: Ramos: Iniesta skulle hedde Andresinho neymar jr tøj

Første halvleg blev en underholdende en af slagsen, hvor begge hold spillede i højt tempo og med fuld intensitet. Der var ligeledes fuld udblæsning på lægterne, hvor hjemmeholdets fans skabte en fantastisk stemning.

Marseille fik da også en glimrende start, da Florian Thauvin headede et Dimitri Payet-indlæg i kassen ved bagerste stolpe.

Efter målet overtog Salzburg det meste af spillet, og var i flere omgange farlige, men de formåede ikke at udplacerede Yohann Pelé i franskmændenes mål.

De østrigske gæster var dog tæt på at få en drømmestart på anden halvleg, da Hannes Wolf fik trykket godt af, men Pelé var igen på plads mellem stængerne, og fik på fin vis afværget midtbanespillerens forsøg.

I den anden ende kunne Marseille i stedet sparke sig nærmere den ene finaleplads, da Payet med en flad aflevering fandt indskiftede Clinton N’Jie i feltet, som med en sikker afslutning sendte franskmændene mod finalebyen, Lyon.

Et kvarter før tid burde Salzburg have givet sig selv en livline, da Fredrik Gulbrandsen helt perfekt mødte et indlæg tæt under mål, men nordmandens forsøg prellede af på stolpen.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer med tryk til børn
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *