Van Persie overvejer karrierestop

Den hollandske målræv Robin van Persie er efterhånden blevet 34 år, og den tidligere Arsenal og Manchester United er skiftet hjem til hollandske Feyenoord, hvor han kæmper med Nicolai Jørgensen om spilletiden.
Læs også: Tirsdagens engelske rygter

Feyenoord vandt forleden den hollandske pokal-finale, og van Persie priser sig lykkelig ved de store øjeblikke, men i karrierens efterår, er han efterhånden klar til at stille støvlerne arsenal babytøj
.

– Der kommer øjeblikke, hvor jeg er nødt til at være ærlig over for mig selv. Ligesom nu. Finalen var stor for alle. Også mig, jeg er meget glad, siger Van Persie ifølge ESPN og tilføjer:

– Folk ser ikke den anden side. I de seneste tre uger er jeg gået i seng klokken 22.00 hver aften, og jeg har spist de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

– Der følger meget med, hvis man skal levere, og nogle gange er det besværligt, og nogle gange tager det længere tid at restituere, end jeg bryder mig om.

Feyenoord vandt pokal-finalen mod AZ Alkmaar, hvor van Persie scorede til 2-0, mens danske Jørgensen lagde ud til 1-0.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn med navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *