Mano Menezes har Billige Fodboldtrøjer udtrykt sin skuffelse efter

Brasilien coach Mano Menezes har Billige Fodboldtrøjer udtrykt sin skuffelse efter Seleção 2-1 nederlag til en overlegne Mexico side i den olympiske finale.

Favoritterene gik et mål ned inden for 30 sekunder til et mål for Oribe Peralta og syntes ikke at komme sig. Peralta’s anden forseglet vinderen, på trods af en sen stigning fra Seleção – der hævdede et trøst mål gennem Hulk i skade tid.

Menezes fortalte Globoesporte: “Jeg er meget ked af det. Vi havde gjort et fremragende arbejde, indtil vi nåede finalen.

“Vi var overbeviste om at opnå guld, men vi kunne ikke gentage vores andre forestillinger. På trods af at vi skabte gode chancer, scorede vi aldrig udligningsmålet.

“Vi kan kun anerkende vores modstanders overlegenhed og lykønske dem til den pris, vi gerne ville have set som vores.”

Den 50-årige sagde også, at Manchester United-forsvarer Rafael da Silva ikke er skyld i trods hans fejl, som kostede dem det første mål.

“Vi har den nationale kultur [at finde en syndebue], når tingene ikke går godt, og du vil ikke ændre det natten over,” tilføjede Menezes.

“Der blev lavet individuelle fejl, og den største blev Billige Barcelona trøje børn lavet på 30 sekunder i dag, men vi havde 89 minutter at vende det rundt, og det lykkedes os ikke, så vi tabte alle, ikke kun en spiller.

“Ved tidligere lejligheder kunne vi levere efter at have gået bag, men denne gang var det ikke muligt. Vi kunne desværre ikke reagere som vi skulle have efter vores ulykke i første øjeblik. Vi improviserede ikke eller ændrede vores taktik .

“Men vores modstandere var yderst velforberedte. Vi erkender, at de var det bedre hold, og vi lykønsker dem med deres sejr.”

Brasilien-legende Romario har kritiseret Menezes efter hans sides manglende krav på guld og tror i dag at have været hans sidste spil med ansvar for den nationale side.

Den tidligere Barcelona og Brasilien angriber sagde: “Han er en træner, der ikke kan vælge det rigtige hold og ikke opkald de rigtige spillere. Heldigvis ser vi i dag hans sidste kamp [ansvarlig] for udvælgelsen.”

Seleção’s næste kamp er en international venskab mod Sverige på onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *