manchester united tøj til baby Rangers har annonceret

manchester united tøj til baby Rangers har annonceret, at Chelsea har skrevet kontrakt med deres 15-årige vidunderbarn Billy Gilmour for et indledende gebyr på over 600.000 £.

Premier League-klubben har slået et stort antal klubber, inklusive Manchester City, for at sikre sig spilleren, hvor Gilmour har brugt den sidste uge på Cobham Training Center på at afslutte juridiske arrangementer.

Mød Rangers vidunderbarn Gilmour

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Goal rapporterede oprindeligt om aftalen tilbage i marts, hvor den skotske Premier League nu officielt har bekræftet overførslen.

Rangers var klar til at spore Gilmour ind på deres førstehold for at beholde ham i klubben, men han var velkendt i hele Europa og havde tiltrukket scouts fra Arsenal, Manchester United, Bayern München og Barcelona.

Gilmour er i øjeblikket for ung til at flytte, fodboldsæt børn men han vil være i stand til at gøre det fra sin næste fødselsdag, som falder den 11. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *