ronaldo trøje Rafael Benitez vender tilbage til

ronaldo trøje Rafael Benitez vender tilbage til Stamford Bridge på lørdag lidt over fem år siden han blev udnævnt til Chelseas midlertidige manager. Men han får ikke en varm velkomst tilbage.

Dette er usædvanligt, da Chelsea regelmæssigt suspenderer deres stammeliv for at ære tidligere spillere og managere. Nemanja Matic blev for nylig jublet og klappet på trods af at han stillede op i en Manchester United-trøje, da fansene viste deres klasse.

Men Benitez vil ikke modtage den samme modtagelse efter aldrig at være blevet accepteret af fansene, på trods af at han ikke var et flop som chef.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Han erstattede Champions League-vindende Billige Fodboldtrøjer til Børn træner og klubbens legendariske spiller, Roberto Di Matteo den 21. november 2012. Chelsea havde takket nej i både ligaen og Champions League siden deres største herlighed blot et par måneder tidligere, men det var stadig en svær handling at følge for Benitez .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *