liverpool tøj børn Det kinesiska fotbollsförbundet

liverpool tøj børn Det kinesiska fotbollsförbundet (CFA) har skrivit till FIFA och bett om råd om hur man bäst kan straffa den tidigare Chelsea-mittfältaren Oscar.

Shanghai SIPG playmaker var i centrum för kontroversen förra helgen, då han verkade medvetet slå bollen direkt in i två Guangzhou R&F-spelare, vilket utlöste ett massbråk.

SE: Oscar utlöser bråk

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid “De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ‘den nya Sancho i Dortmund?
Två spelare skickades ut i det efterföljande kaoset, men CFA är fortfarande splittrad i frågan om Oscar ska åtalas för påstått våldsamt beteende efter en disciplinär utfrågning på onsdagen, trots ett växande offentligt ramaskri.

Som sådan har det styrande organet skrivit till FIFA för att få hjälp med att avgöra vilken sanktion som skulle vara lämplig.

Ett inlägg delat av Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) den 20 juni 2017 kl. 22:29 PDT

Oscar var inte närvarande vid utfrågningen, fodboldtrøjer och dök därefter upp på landsmannen Hulks Instagram och tog på sig en t-shirt med orden “inget att göra, ingenting att säga”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *