juventus tøj børn “Mine tanker går til befolkningen

juventus tøj børn “Mine tanker går til befolkningen i Ungarn, men især de forskellige LGBT-samfund i landet. Fodboldverdenen har endnu en mulighed for at tage skridtet op. Jeg håber, at UEFA vil tage dette alvorligt og genoverveje at flytte flere EM-kampe til Budapest. Lige spil?”

LGBT+ diskrimination i Budapest
UEFA efterforsker i øjeblikket påstande om diskrimination på Puskas Arena i løbet af de to kampe, som det har været vært for indtil videre.

Billeder af anti-LGBT+ bannere i arenaen blev delt på sociale medier under Ungarns nederlag til Portugal, og UEFA meddelte, at det har udpeget en efterforsker til at undersøge sagen.

En erklæring lød: “I overensstemmelse med artikel 31(4) i UEFA’s disciplinære bestemmelser er en UEFA’s etik- og disciplinærinspektør blevet udpeget til at gennemføre en disciplinær undersøgelse vedrørende potentielle diskriminerende hændelser, der fandt sted i Pusk¨¢s Ar¨¦na, Budapest , under EM-gruppespillet 2020 kampe mellem landsholdene i Ungarn og Portugal den 15. juni 2021 og mellem landsholdene i Ungarn og Frankrig spillede den 19. juni 2021.”

Hvilken lovgivning vedtog Ungarn i denne uge?
Bekymringerne omkring diskrimination i fodboldtrøjer børn Budapest kommer få dage efter, at regeringen vedtog kontroversiel lovgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *