køb fodbolde online Hvis der er noget at gå efter

køb fodbolde online Hvis der er noget at gå efter, er vi i gang med en skør sidste måned af transfervinduet. at raide Liverpool for Philippe Coutinho.Men den mest eftertragtede spiller gennem denne sommer er helt sikkert Monaco-angriberen Kylian Mbappe.

Den 18-årige havde en fantastisk sæson, hvor han hjalp Monaco til Ligue 1-titlen og Champions League-semifinalerne ved at score 26 mål i alle turneringer. Og, ret ikke overraskende, er der masser af klubber, der snuser rundt denne sommer. fra Real Madrid, Arsenal, Manchester City og Liverpool har angiveligt alle afgivet bud på franskmanden, mens Ligue 1-mestrene holdt stand for et verdensrekordgebyr. På trods af interessen havde Monaco håb om, at Mbappe ville forblive i klubben for at fortsætte hans udvikling. Og da de truede med at anmelde ‘vigtige klubber’ til FIFA for ulovlige henvendelser til deres spiller i denne uge, så det ud som om, de kunne have magten til at modstå de store europæiske klubber.

Mbappe har aftalt en aftale, men deres kamp er slut, ser det ud til. Ifølge The Sun er Real Madrid blevet enige om en aftale med Monaco og Mbappe om et vanvittigt træk på 120 millioner pund. Rapporten hævder, at Real-cheferne har arbejdet på aftalen siden start af transfervinduet, og de har endelig nået en konklusion. Da Real solgte både Alvaro Morata og Danilo for tilsammen £90 millioner, er Florentino Perez klar til at lave den Galactico-signering, han lovede, hvilket førte til, at han blev genvalgt i sidste måned.

Selv før en aftale er blevet annonceret, har Zinedine Zidane talt meget om sin landsmand. ”Han er en meget god spiller. Hans talent på 18 år og hans personlighed er meget god.“Som spiller Liverpool tøj til børn med eget navn kan jeg lide alt, hvad han viste sidste år. Han er ikke min spiller, så jeg kan ikke sige mere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *