juventus tøj børn Latics var overvældende

juventus tøj børn Latics var overvældende underdogs, da de kom ind i FA Cup-finalen i 2013 mod Sky Blues, efter at være blevet rykket ned fra Premier League, mens City blev nummer to. Naturligvis blev Roberto Mancini’s side betragtet som favoritter til finalen på Wembley, men blev fortrudt af et chokmål scoret af Ben Watson i pausetiden for at vinde Wigan FA Cuppen i samme sæson, som de blev degraderet til Championship.

Wigans FA Cup-triumf betød, at de blev det første hold i historien til at vinde Pokalen og bukke under for nedrykning i samme kampagne.

City faldt til Wigan igen i FA Cup’ens femte runde i februar 2018, da Sky Blues, ledet af Pep Guardiola, jagtede en hjemlig treble efter at have vundet Carabao Cuppen. Men det var endnu en chokeret 1-0-sejr til Latics, da Will Grigg scorede i det 79. minut for at ‘gigantisk dræbe’ Manchester-holdet.

Champions League har også set sin rimelige andel af kæmpedrab, men i betragtning af den store bredde og statur af konkurrencen, fodboldtrøjer børn der er vært for Europas mest elitehold, har dark horses og underdogs normalt ikke en tendens til at gå hele vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *