real madrid babytøj Paul Pogba indrømmer,

real madrid babytøj Paul Pogba indrømmer, at han ¡° kom til Manchester United for at spille i Champions League ¡± og kan ikke vente med at høre hymnen igen.

Den franske landsholdsspiller gennemførte en tilbagevenden på 89 millioner til Old Trafford i sommeren 2016 i vidende om, at han ville være nødt til at nøjes med Europa League-konkurrencen.

Han skulle dog hjælpe United med at komme sejrrigt ud i den kontinentale søgen og sikre dem en plads tilbage blandt eliten i 2017-18.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Pogba får nu muligheden for at spille sin fodboldtrøjer herre første Champions League-optræden for De Røde Djævle mod Basel på tirsdag, og han nyder muligheden for endnu en gang at pryde den største etape.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *