fodboldtrøjer med navn Værten besluttede ikke at pille ved deres startopstilling

fodboldtrøjer med navn Værten besluttede ikke at pille ved deres startopstilling fra sejren i Eintracht Frankfurt i sidste weekend og var ivrige efter at holde takten med de førende Bayern München.

Dortmund var i gang inden for 14 minutter, hvor et indlæg fra Julian Brandt tillod Thomas Meunier et spring til at heade ned i det nederste hjørne.

På ren identisk vis med åbningen klarede Dortmund det to seksten minutter derefter, da Meunier headede ind efter sin afslutning fra endnu en levering af Brandt.

Ikke overraskende var det alle de sorte og gule på dette tidspunkt, da mulighederne for flere mål faldt frem, men Mahmoud Dahoud, Marco Reus og Erling Braut Haaland missede helt.

De sorte og gule scorede et tredje mål i slaget af pausen, da Haaland lavede en pæn afslutning i området fra en Jude Bellingham-pasning.

Da Dortmund var tvunget til at bringe Manuel Akanji fra bænken før genstarten, efter at Emre Can pådrog sig en skade, blev to chancer fra Bellingham og Dahoud begyndt at klage minutter ind.

Freiburg, som i det meste af kampen ikke nød nogen fremadrettet satsning, formåede at skære i mål i de 61. minutter fra en smart afslutning i området af Ermedin Demirovic.

Værten generobrede dog deres tremålsfordel, da en gennemspilning fra Dahoud inden for 75 minutter frigav Haaland, som efter at have taget forsyningen i skridt, afsluttede med aplomb.

Dortmund indkasserede et femte mål efter ti minutters spil, Mbappe fodboldtøj til børn da Dahoud angreb en aflevering fra Nico Schulz for at stikke i nettet og hjalp sit hold til en eftertrykkelig sejr til sidst.

Her er 20 spillere, hvis kontrakter udløber ved udgangen af ​​sæsonen 2021/22!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *