fodboldsæt børn der blev 32 år gammel i maj

City kæmpede uden To, mens han var den afrikanske Cup of Nations
Mancini ønsker at genforenes med Toure på Inter om sommeren
Den tidligere City manager Roberto Mancini er klar til at teste klubbens beslutsomhed ved at tage et skridt til Toure i slutningen af ​​sæsonen.

Med den internationale Elfenbenskysten, fodboldsæt børn der blev 32 år gammel i maj, kunne Pellegrini blive fristet til at indbetale ham og presse videre med sin forfølgelse af yngre alternativer som Ross Barkley og Paul Pogba.

Men Seluk – der sidste år udløste feberlige spekulationer om sin klients fremtid, da han kritiserede den måde, som City markerede sin fødselsdag – insisterer på, at klubbens Abu Dhabi-ejere vil modstå alle tilbud for Toure.

Hans vedvarende betydning for Pellegrinis hold blev understreget af det faktum, at de lykkedes kun en sejr i seks kampe, mens han var på international tjeneste ved African Cup of Nations.

Kunne Mourinho starte et spektakulært bud på Toure?
City ønskede Barkley sidste år og er klar til at forny deres interesse
”Sheikh Mansour ville ikke sælge Yaya – ikke engang for 250 millioner £,” sagde Seluk til Sunday Mirror. ”Jeg er sikker på, at Mancini ville elske Yaya hos Inter, messi fodboldtøj børn men enhver manager i verden vil gerne arbejde med ham.

“(Jose) Mourinho ville elske ham i Chelsea og (Carlo) Ancelotti ville elske ham i Real Madrid.

”Men jeg tror ikke, Yaya vil forlade byen. Han er deres vigtigste spiller – som deres resultater, da han som på African Cup of Nations beviste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *