Zaha kan ikke have skadet hans håb fodboldtrøjer med tryk til børn

Wilfried Zaha kan ikke have skadet hans håb fodboldtrøjer med tryk til børn om at tvinge en vej ind i Uniteds første hold efter og fremragende visning mod Blackburn i Leigh Sports Village i går aftes.

Den tidligere Crystal Palace-vinger, der kom sammen med United i januar mod et stort gebyr, var livlig og en trussel overalt – og han kronede sin præstation med et mål i det 67. minut at give United føringen.

United havde keeper Sam Johnstone at takke i det 11. minut, da han dykkede for at redde et hårdt drev fra Rovers-kant Jordan Slew.

Og Rovers var lige så glade for, at deres nr. Matthew Urwin også var opmærksom midtvejs i den første halvdel, da han fik et fint stop fra United-angriberen James Wilson.

Wilson forseglede sejren for United med et godt ramt frispark i det 76. minut, efter at Zaha var blevet forhøjet på kanten af ​​Rovers ‘boks.

Uniteds skotske internationale liverpool trøje med tryk midtbanespiller Darren Fletcher fik yderligere 90 minutter under sit bælte, da han fortsætter ad vejen mod bedring efter en lang permittering med en alvorlig tarmklager.

DET FORENEDE: Johnstone, Varela, James, Rothwell, Ekangamene, Thorpe, Janko (Pearson 68), Fletcher, Wilson (Pereira 79), Fabio, Zaha. Ikke brugt: Gollini (Gk), Love, Rudge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *