fodbold butik Cristiano Ronaldo har vredt slået ud mod chefredaktøren

fodbold butik Cristiano Ronaldo har vredt slået ud mod chefredaktøren for France Football, arrangørerne af Ballon d’Or, for en nylig Lionel Messi-relateret påstand, han fremsatte om Manchester United-superstjernen.

‘Ronaldo kan beslutte at gå væk fra Man Utd’

I et nyligt interview hævdede Pascal Ferre, redaktøren af ​​France Football, at Ronaldo fortalte ham, at det var hans brændende ønske at trække sig tilbage fra fodbold med flere Ballons d’Or end hans mangeårige rival Messi.

Den 36-årige er nu gået ud for på det kraftigste at afvise at sige det og insistere på, at det er “uacceptabelt”, at en så højt profileret figur ville komme med en sådan udtalelse.

“Dagens resultat forklarer, hvorfor Pascal Ferrés udtalelser i sidste uge, da han sagde, at jeg betroede ham, at min eneste ambition var at afslutte min karriere med flere guldbolde end Lionel Messi,” skrev han på Instagram.

“Pascal Ferré løj, han brugte mit navn til at promovere dig selv og for at promovere den publikation, du arbejder for. Det er uacceptabelt, at den person, der er ansvarlig for at tildele en så prestigefyldt pris, kan lyve på denne måde, i absolut respektløshed for en, der altid har respekteret France Football og Ballon d’Or Og han løj igen i dag og retfærdiggjorde mit fravær fra gallaen med en påstået karantæne, der ikke har nogen grund til at eksistere.

“Jeg vil altid gerne lykønske dem, der vinder, inden for den sportsånd og fair-play, der har styret min karriere siden begyndelsen, og jeg gør det, fordi jeg aldrig er imod nogen. Jeg vinder altid for mig selv og for de klubber, jeg repræsenterer, Jeg vinder for mig selv og for dem, der elsker mig. Jeg vinder ikke mod nogen.

“Den største ambition i min karriere er at vinde nationale og internationale titler for de klubber, jeg repræsenterer, og for landsholdet i mit land. Min karrieres største ambition er at være et godt eksempel for alle dem, der er eller ønsker at være professionelle. Den største ambition i min karriere er at lade mit navn stå skrevet med gyldne bogstaver i verdens fodboldhistorie.

“Jeg vil slutte af med at sige, at mit fokus allerede er på Manchester Uniteds ronaldo fodboldtrøje næste kamp og på alt det, som vi sammen med mine holdkammerater og vores fans stadig kan opnå i denne sæson. Resten? Resten er bare resten…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *