FCK-kant før FCM: Vi har vist lovende takter

FC København skal fredag forsøge at gøre det af med FC Midtjylland, som kigger forbi Telia Parken – og det er et opgør, Nicolaj Thomsen, som har spillet en del på det sidste, ser frem til.

– Jeg tror, at det bliver et virkelig intenst og fedt opgør. Forhåbentlig med rigtigt mange mennesker på tribunerne, siger Nicolaj Thomsen til FCK’s hjemmeside real madrid babytøj.

– Det er en fed fodboldkamp, og det siger sig selv, at der er rigtigt meget på spil for begge hold, så der er ikke nogle undskyldninger for, at der ikke bliver fuldt tryk på fra begge sider.

– De tidligere kampe mod FC Midtjylland har også været rigtigt fede, så jeg tror, at der en stor og spændende kamp i vente, siger Thomsen.

FCK er på jagt efter bronzemedaljer og europæiske placeringer – og Nicolaj Thomsen føler, at han og holdkammeraterne er på rette vej trods nederlaget i Aalborg i weekenden.

– Vi har været inde i en rigtig god udvikling og vist lovende takter. Kampen i Aalborg var selvfølgelig en dårlig præstation på en dag, hvor vi kollektivt ikke rammer dagen. Det har vi sundet os over, og nu vil vi tilbage på sporet og tilbage i fuld galop på fredag.

– Den europæiske plads er vanvittig vigtig for os som hold, for klubben og ikke mindst for vores fans. Det er altid noget særligt at spille i Europa, og det går vi hundrede procent efter at opleve igen næste sæson, siger Nicolaj Thomsen.

FCK og FC Midtjylland mødes fredag aften klokken 18.00 i Telia Parken.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om Tyskland landsholdstrøje VM 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *