da han også billige fodboldtrøjer markerede tilbud fra andre

Uruguay international Mauricio Lemos forklarer hvorfor han forlod Las Palmas for Sassuolo. “Serie A er det perfekte sted for en forsvarer at forbedre.”

Den 22-årige centerback var en overraskelse i januar, da han også billige fodboldtrøjer markerede tilbud fra andre europæiske klubber, herunder Genova.

“Jeg kommer her for at vokse og forbedre. Jeg følte mig ikke mere rolig i Spanien og måtte benytte lejligheden til at underskrive Sassuolo, da Serie A er det perfekte sted for en forsvarer at forbedre sig, “sagde Lemos i sin præsentation pressekonference.

“Jeg er en forsvarer, der kan lide at spille bolden, så jeg kan også have mit ord i oppositionsområdet. Dette er en fascinerende udfordring for mig.

“Coach Beppe Iachini forklarede allerede hvad han vil have fra sine fodboldtrøje med eget navn forsvarere, og det er op til mig at give mit bedste. Der er så mange gode forsvarere i Serie A, for eksempel Giorgio Chiellini, men min personlige inspiration er kollega Uruguayan Diego Godin.

“Det er klart, at i italiensk fodbold er der mere taktisk arbejde i træning, og jeg ved, det tager lidt tid, men jeg sætter mig godt i gang. Holdet gav mig en varm velkomst.

“Hvis jeg kan få regelmæssig spilletid, så kan jeg stræbe efter et World Cup-sted med Uruguay.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *