billigt fodboldtøj Hvis du er Arsenal-fan

billigt fodboldtøj Hvis du er Arsenal-fan, var der ikke meget at glæde sig over fra søndagens Carabao Cup-finale. Manchester City løb tør for komfortable 3-0-vindere over Arsene Wengers mænd, og de valgte Premier League-mestre behøvede ikke engang rigtigt at ramte top gear. Mål fra Sergio Aguero, David Silva og Vincent Kompany fik Arsenal ud af spillet, og Arsene Wenger har nu tabt tre EFL Cup-finaler.

Omvendt har Pep Guardiola vundet sit første trofæ i England, og Cityzens er godt placeret til at konkurrere om en historisk diskant. Arsenals sidste chance for sølvtøj ser ud til at være Europa League – en konkurrence de tabte 2-1 til svenske minnows i sidste torsdag – og fans bliver frustrerede. Gary Neville var kommentator til pokalfinalen med City, og selv han kunne ikke holde Gunners præstation længere. Han sagde: “I minuttet før det mål nævnte jeg Arsenal-spillernes gang. , og så Aaron Ramseys og Granit Xhakas tilbagetrukne løb, slentrer, jogger tilbage – en absolut skændsel, de er, en absolut skændsel.” At gå på en fodboldbane på Wembley, give op, uden rygrad.” til grædende børn], det er det, du forårsager. Det eneste, en fan vil se, er en spiller, der løber,så hurtigt han kan, så hårdt han kan, og de går rundt på en fodboldbane.” City har spillet ordentligt, det var alt, de skulle gøre, for at gå igennem dette Arsenal-hold. Den præcision, du forventer af dette Man City-holdet var der.” Men det var ikke kun spillernes indsats, han havde et problem med, hele holdets kultur kom under Nevilles søgen.” Jeg må sige, jeg kæmper for at komme med ord nu for at beskrive dette Arsenal-mønster, dette indgroede, indlejrede mønster, som vi har set.indsats, han havde et problem med, kom hele sidens kultur under Nevilles søgelys.” .indsats, han havde et problem med, kom hele sidens kultur under Nevilles søgelys.” .

“Jeg har ikke rigtig kunne lide deres forsvar i lang tid, jeg har ikke rigtig kunne lide deres lederskab, karakter og ånd på banen, men du har altid kunne lide fodbold – jeg kan ikke engang lide fodbold Den sidste bastion er væk.” Det er ikke engang et hold, der spiller god fodbold. Liverpool spiller bedre, Tottenham spiller bedre, Manchester City spiller bedre. Der er tre eller fire hold, der spiller bedre fodbold end dem nu.” dybala trøje Er du enig i Nevilles vurdering af Arsenal ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *