Billige Fodboldtrøjer Børn Med Lionel Messi i siden har Barcelona

Billige Fodboldtrøjer Børn Med Lionel Messi i siden har Barcelona en fremragende chance for at vinde Champions League i denne sæson. Argentineren scorede sit 100. mål i konkurrencen, da Barcelona nåede kvartfinalen med en 3-0 sejr over Chelsea onsdag. Messi scorede to gange og Ousmane Dembele fik det andet – hans første mål for Blaugrana – da Ernesto Valverdes side sikrede en samlet sejr på 4-1.

Hylderne kom til at herske over Messi, der understregede, hvorfor så mange er klar til at kalde ham den fineste spiller i historien. “Jeg tror, ​​at når du har mulighed for at komme med et stort kompliment til Messi, synes jeg, det er rigtigt,” Chelsea -chef Antonio Conte sagde. ”Det er rigtigt at rose en super, super, super topspiller. En spiller, der er i stand til at score 60 mål i hver sæson. Ikke kun for en sæson. ”Jeg er meget glad for at have muligheden i slutningen af ​​kampen for at give ham mine komplimenter, fordi vi taler om en ekstraordinær spiller, den bedste i verden.”

Dembele skinnede på Camp Nou Det var også en fremragende nat for Dembele. Franskmanden har ikke haft en let tur siden han kom til Barcelona; det blev for nylig rapporteret, at Barcelona er kede af sine kostvaner og hang til at nyde det spanske natteliv. Men hvis optagelser fra aftenens kamp er noget at gå efter, har Messi gjort det til sin mission at hjælpe Dembele ud. Se: Messi hjalp Dembele outEl Chiringuito har taget optagelser af Messi, der løbende giver instruktioner til den 20-årige. Ved mere end én lejlighed mindede den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Dembele om sit stillingsansvar.Messis ansigt efter Dembeles mål fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om argentineren.Se: Dembeles mål mod ChelseaDembele har en stor rolle at spille I denne sæson vil Messi og Barcelonas tilhængere håbe, at Dembele kan sparke på nu.

Den tidligere Borussia Dortmund -angriber talte for liverpool babytøj nylig med Onze Mondial om hans udvikling. Da han blev spurgt, om han var en Ferrari, svarede han: ”En Ferrari? Det er for meget. Du kan sige, at jeg er en Ferrari under opførelse. ”Lad os håbe, at jeg kan nå dertil.” For 135,5 millioner pund håber Barcelona, ​​at Dembele kan udvikle sig til meget mere end en Ferrari.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *