billigt fodboldtøj Med åbningen af ​​sommerens transfervindue lige om hjørnet

billigt fodboldtøj Med åbningen af ​​sommerens transfervindue lige om hjørnet håber alle de store klubber rundt om i Europa at få deres forretning gjort færdig og støvet så hurtigt som muligt. Manchester United brød verdensrekorden ved at underskrive Paul Pogba fra Juventus sidste sommer og der er enhver chance for, at gebyret på 89 millioner pund vil blive overgået igen i løbet af de næste par måneder. Men hvilke spillere berettiger egentlig til et så latterligt overførselsgebyr?

CIES Football Observatory har hjulpet os med at offentliggøre en liste over de 110 mest værdifulde spillere på tværs af Europas bedste ligaer. CIES er kommet med en smart algoritme, der er baseret på en grundig analyse af næsten 2.000 betalende gebyroverførsler og overvejer både spillernes og deres klubbers præstationer, international status, kontrakt, alder og position.Det er sandsynligvis et af de mest præcise værdiansættelsessystemer der findes.Og de seneste resultater giver mere end et par overraskelser.Barcelonas Neymar har bevaret sin position som verdens mest værdifulde spiller, men hans værdi er faktisk faldet fra £ 216 mio. til £ 185,42 mio. i løbet af de sidste seks måneder. Overraskende nok udgør Dele Alli og Harry Kane de tre bedste med prisskilt på henholdsvis £ 136,49 mio. og £ 135,17 mio.

Lionel Messi forventes at underskrive en ny kontrakt i Barcelona om kort tid, men da hans nuværende aftale udløber om 12 måneder, er den faldet til fjerde (133,5 mio. Pund). Efter Messi, Antoine Griezmann, Luis Suarez, Paul Pogba, Gonzalo Higuain, Eden Hazard og Paulo Dybala udgør top ti.

Ballon d’Or -favoritten Cristiano Ronaldo – tilfældigvis også den ældste spiller på listen – er faldet fra syvende til 11. i løbet af de sidste seks måneder og anses nu for at være mindre end 100 millioner pund værd.

Andre bemærkelsesværdige tilføjelser omfatter liverpool babytøj Kylian Mbappe – Ligue 1’s højest rangerede spiller i 18. med en værdi på 81,49 mio. Pund – og Arsenals Alexis Sanchez, der kunne forlade Emiraterne til sommer, er rangeret kun et sted højere. Så hvis din klub er blevet forbundet med at lave en større underskrift til sommer, skal du kigge på denne liste for at se, om du rent faktisk får værdi for pengene eller betaler langt over oddsene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *