billige fodboldsæt Eden Hazard spillede et lille spil med engelske fodboldfans

billige fodboldsæt Eden Hazard spillede et lille spil med engelske fodboldfans, inden han forlod Lille tilbage i 2012. Den belgiske kantspiller, som var 21 på det tidspunkt, fik folk til at gætte ved at meddele, at han ville vælge mellem Manchester City, Chelsea og Manchester United. De tre Premier League klubber var alle angiveligt ivrige efter at underskrive den højt vurderede Ligue 1-stjerne, men Hazard tog sig tid til at træffe sin beslutning, hvilket var afhængig af antallet af minutter, han ville få plus den position, han ville spille.

Efter ugers spekulation bekræftede Hazard endelig, at han underskrev for Chelsea via Twitter og skrev:

Jeg tilmelder mig for mesterens ligavinder. ”Chelsea uddelte 34 millioner pund til Hazard – et ret højt gebyr på det tidspunkt for en spiller fra Ligue 1. Og Sir Alex Ferguson, der bestemt havde flere hits end ubesvarede på transfermarkedet. I løbet af sin 26-årige periode som Man United-manager, gav han sin ærlige mening om den belgiske international en måned efter overførslen blev afsluttet .ergie følte, at gebyret Chelsea betalte både Lille og Hazards agent for den talentfulde kantservice var langt over toppen. ” Der er en grænse med hensyn til, hvad du ville synes er en god underskrift for United, “blev han citeret af Sky Sports.” Jeg ser nogle værdier på spillere, som f.eks. Hazard. For mig var det mange penge. Han er en god spiller, men £ 34 millioner? “Hvad vi alligevel finder, klimaet for at købe disse topspillere – ikke kun transfergebyrerne, lønningerne, agenternes gebyrer – bliver bare latterligt nu.” I Hazard-aftalen , Chelsea betalte agenten £ 6 millioner. [Samir] Nasri-situationen var den samme. ”

Ferguson fortsatte med at indrømme, at han ikke vurderede Hazard nogen steder tæt på £ 34 millioner og følte på det tidspunkt, at United havde gjort den bedre værdi-for-pengene-aftale ved at underskrive Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund for £ 17 millioner. om hvad du synes er værdi for en spiller. Jeg er overhovedet ikke misundelig på disse tilbud. Vi placerede en værdi på Hazard, som var langt under det, de talte om, “fortsatte han.” Så hvis det ikke fungerer, godt vi er ikke bekymrede for det. Vi synes, vi har god værdi i [Shinji] Kagawa. ”

Åh, Fergie. Kagawa viste sig at være en meget skuffende underskrivelse for United på trods af at han vandt en Premier League-titel, scorede kun seks mål i 57 optrædener og kæmpede for at få nogen reel indflydelse på Old Trafford. Hazard har derimod netet 96 mål i 308 kampe for Chelsea, vandt to Premier League-vindermedaljer, Premier League Player of the Season-prisen og tales nu om som potentielt den bedste fodboldspiller i verden.

Hazards overførselsmarkedsværdi i dag skal være langt over £ 120 millioner. Chelsea ville opnå en uhyrlig fortjeneste på de oprindelige 34 millioner pund, de betalte Lille, hvis de skulle sælge deres stjernespiller inden for det næste år eller deromkring. Kagawa sluttede sig til Dortmund igen to år efter at have underskrevet for United for omkring 5 millioner pund. værre ting, Ferguson fortsatte med at forsvare Uniteds spejderarbejde ved at fremhæve klubbens køb af Nick Powell.

“Vi spejder godt,” tilføjede han. “Nogle gange søger vi efter andre klubber. I det øjeblik, agenten vidste, at vi havde talt med Powell, tror jeg, at hver klub var i tilbud. Men vi havde gjort aftalen.” Hver gang vi viser interesse for en spiller, aktiverer den situation med andre klubber. Men vi har klaret det godt gennem årene. Vi har købt godt. En eller to dårlige, ingen tvivl om det, men du håndterer det. ”Powell spillede ni gange for United og handler nu for Wigan Athletic i mesterskabet. Det viser bare, fc barcelona babytøj at selv den store Fergie nogle gange fik tingene forkert forkert .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *