Billige Fodbold Babytøj Cristiano Ronaldo udholdt en ret langsom

Billige Fodbold Babytøj Cristiano Ronaldo udholdt en ret langsom start på livet i Juventus efter hans sommeroverførsel på £ 99,2 millioner fra Real Madrid, men han er virkelig godt i gang nu. Det portugisiske ikon blev den hurtigste spiller til at score ti mål for Juve lørdag, da han åbnede. scoringen i en 2-0-sejr over SPAL. Ronaldos kliniske sidebenede finish fra Miralem Pjanics indlæg i det 28. minut satte sit nye hold på vej til en sejr, der efterlod dem otte point klar på toppen af ​​Serie A.

Cristiano har skudt på alle cylindre i de sidste uger, men i løbet af kampen mod SPAL savnede han faktisk et åbent mål fra ikke mere end tre yards ud. Det var et enormt ukarakteristisk øjeblik fra den dødbringende fremad, men den måde, han reagerede på miss antyder, at der er en lettere side ved hans mentalitet. Cristianos reaktion på manglende åbent mål mod SPAL Med stillingen 1-0 havde Juventus et frispark i en farlig position og fungerede det meget godt, med Pjanic, der afleverede bolden til Douglas. Costa til at strejke. Som du kan se længere nede på siden, frigav den brasilianske kantspiller et voldsomt hit, der kanonerede af stolpen og faldt i Ronaldos sti.

Den 33-årige måtte reagere utroligt hurtigt, men da han var inde i 6-yardkassen og med SPAL-målmand Alfred Gomis på jorden, ville han have forventet at score. Ronaldos forsøg gik bredt og efter at være kommet over den oprindelige skuffelse. hverken af ​​ham eller Costa fandt netværket, han gestikulerede mod linjemanden (2:06 i videoen). Den fem gange Ballon d’Or-vinder blev korrekt markeret som offside og syntes at være taknemmelig for, at hans rødmer var blevet skånet og påpegede linjemanden med, hvad der lignede en “tommelfingre”. Er Ronaldo lykkeligere i Juventus? Vi ved alle, at Cristiano lever for at score mål, men dette lette hjerte var endnu et eksempel på, hvor meget superstjernen synes at nyde hans fodbold denne sæson. hvad enten han var tilfreds med embedsmanden, kunne du forestille dig at han knækkede et smil efter en så tæt miss under hans tid på Bernabeu? i hans seneste forestillinger dannede Ronaldo en forståelse med Juan Cuadrado, Paulo Dybala og Mario Mand zukic og fandt sin egen bedste form i processen.

Real Madrids topscorer nogensinde har nu ti mål og fem assists i 16 kampe for de italienske mestre i tillæg til flere Man of the Match-priser. Ronaldo og Juve vender nu tilbage til Champions League-handling og vil se ud til at springe tilbage fra 2. 1 tab for Manchester United, når de er vært for Valencia på tirsdag. Tror du Cristiano er lykkeligere i Juve, end han var hos Real? Kan han afskedige sin nye klub til Champions juventus tøj børn League-ære? Sig din mening i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *