billig fodboldtøj United søger at forbedre sidste

billig fodboldtøj United søger at forbedre sidste sæsons sjetteplads i Premier League og har allerede hentet højrebacken Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Daniel James fra Swansea, og de har også forfulgt Leicesters midterforsvarer Harry Maguire og Sporting-stjernen Bruno Fernandes.

Men Solskjær mener, at han allerede har en stærk trup og er overbevist om, at de kan præstere godt, selvom der ikke kommer andre signinger.

“Jeg tror på disse spillere,” tilføjede nordmanden. “Jeg er sikker på, at vi kunne klare os godt [uden]. Vi har spillet godt og haft nogle gode resultater i pre-season, men det handler også om at finde den måde, vi gerne vil spille på, og få holdet til at spille.

“Vi skal være tålmodige. Det er meget vigtigt, at vi får de rigtige [nye spillere]. Jeg har slet ikke haft en frustrerende følelse.”

De Røde Djævle er tilbage i pre-season billige fodbold trøjer kamp mod Tottenham i International Champions Cup på torsdag, hvor de vil sigte mod at bevare deres 100% rekord denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *