arsenal babytøj livier Giroud har indrømmet

arsenal babytøj livier Giroud har indrømmet, at hans nuværende situation i Chelsea er bekymrende, og siger, at han bliver nødt til at træffe en beslutning om sin fremtid i januar.

Giroud har scoret 29 mål i 95 kampe i alle turneringer, siden han kom til Chelsea fra Arsenal i januar 2018.

Den 34-årige har også hjulpet de blå med at vinde FA Cuppen og Europa League, hvilket har forbedret hans ry som en af de mest pålidelige center-forwards i Premier League i processen.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Han faldt dog i unåde under Frank Fodboldtøj børn Lampard i første halvdel af 2019-20-kampagnen og var tæt på at forlade Stamford Bridge på grund af interesse fra Inter og Lazio i vinterens transfervindue.

Giroud endte i sidste ende med at blive i Chelsea og nød en imponerende genoplivning efter lockdown midt i Tammy Abrahams kamp for form i den sidste tredjedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *