William Kvist beklager nederlag

Nedturen fortsætter for de danske mestre, FC København, der slet ikke har ramt formen i dette efterår.

Søndag tabte de med 3-0 til SønderjyskE, og spørger man anfører William Kvist, så skyldes nederlaget særligt mangel kynisme i begge felter:

– Det var for tyndt i begge felter. Vi laver nogle fejl i vores felt og på dødbolde, som sætter os tilbage, og det må ikke ske. Det er vi kede af. Det sidste mål er godt sparket ind, men vi er utilfredse med, at vi lukker tre ind på nogle halvdumme fejl.

– Så får vi heller ikke puttet den ind, selvom vi egentlig har nok chancer. Det er ikke så meget mangel på fight eller vilje, men vi er ikke skarpe nok på detaljerne, fortalte Kvist efter kampen til Canal 9.

Landsholdspilleren erkender, at FC København ikke er på det niveau, som de har været på de seneste år. Han understreger dog, at de kæmper for at vende nedtur til optur:

– Vi kommer ingen vegne, men når du kommer bagud, kan man have tendens til at forhaste sig i nogle ting, og så kommer det til at se dumt ud.

– Vi må konstaterer, at niveauet ikke er, som det har været de sidste to år. Det vidste vi godt på forhånd. Vi kæmper for at gøre det bedre hele tiden, men det er klart, at når du tager herned og taber 3-0, så hjælper det ikke meget, sagde Kvist afslutningsvist.

Find mere information om billige fodboldtrøjer, besøg venligst: www.footballsos.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *