West Ham appelerer Lanzini-karantæne

Midtbanespilleren er anklaget for at snyde sig til et straffespark i West Hams 3-0 sejr over Stoke i lørdags.

Argentineren fik tildelt et straffespark i det 18. minut på Bet365 Stadium, efter at være faldet til jorden i en duel med Stokes forsvarsspiller, Erik Pieters.

Hændelsen blev gennemgået af et udvalg mandag, hvor alle tre blev enige om, at Lanzini med succes snød en af kampens dommere.

West Ham-manager, David Moyes sagde, at han var overrasket over, at Lanzini var blevet anklaget for film.

– Jeg er lidt overrasket. Dommeren var 10 meter fra bolden, ingenting blokerede hans syn, forsvarsspilleren gjorde et udfald for at vinde bolden og fik den ikke. Så jeg tror, de går imod dommeren.

– I søndags lød det, at der var klart straffe. Jeg synes det er mærkeligt, at tre personer om søndagen, mente at der var straffe, og tre mennesker mandag mente det modsatte

West Ham havde til tirsdag kl. 18.00 at beslutte, om man ville acceptere et to-dages karantæne, men Sky mener at vide, at klubben vil appellere FA’s beslutning.

Hvis dommen anfægtes, vil sagen blive løst af en uafhængige kommission. Det forventes, at den uafhængige kommission vil gennemgå og beslutte, om karantænen skal ophæves eller fastholdes, inden West Hams Carabao Cup-kvartfinale mod Arsenal på tirsdag.

Find mere information om billige fodboldtrøjer med tryk, bare besøg www.isvmtroje.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *